avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general expertiza contabila
Discuție deschisă în Contabilitate în general

expertiza contabila

Am de intocmit pentru un examen , o expertiza contabila judiciara care are ca obiective verificarea, pe baza documentelor existente in contabilitate a incidentei dispozitiilor art 220 alin 1. , lit K din OG nr 92/2003, modificat prin OUG 19/2008, privitor la accize; daca documentele justificative-facturi, avize de insotire a marfii, sunt documente justificative in sensul art 6 alin 2 din legea 82/1991. Mi s-au dat un act de control si un proces verbal intocmite de un inspector fiscal unui agent economic.
Ce material documentar ar trebui sa folosesc?Ce acte ar trebui sa analizez?

Alte discuții în legătură

Ce documente se folosesc la intocmirea unei expertize contabile? vasilicaadam vasilicaadam Am de intocmit pentru un examen , o expertiza contabila judiciara care are ca obiective verificarea, pe baza documentelor existente in contabilitate a ... (vezi toată discuția)
Proces-verbal contraventie accize Razvan Ferentz - Cabinet Individual de Avocat Razvan Ferentz - Cabinet Individual de Avocat Buna ziua. Intrebarea mea este legata de eventuala obligativitate a aplicarii art. 220 alin. 2 lit b din OG 92/2003 privind Codul de procedura fiscala, in ... (vezi toată discuția)
Inregistrare aviz de insotire cu nir alinaion82 alinaion82 Buna ziua! Imi spuneti, va rog, care este inregistrarea contabila a unui aviz de insotire a marfii, caruia i s-a facut NIR? Va multumesc frumos! (vezi toată discuția)