avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Ce documente se folosesc la intocmirea unei expertize ...
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Ce documente se folosesc la intocmirea unei expertize contabile?

Am de intocmit pentru un examen , o expertiza contabila judiciara care are ca obiective verificarea, pe baza documentelor existente in contabilitate a incidentei dispozitiilor art 220 alin 1. , lit K din OG nr 92/2003, modificat prin OUG 19/2008, privitor la accize; daca documentele justificative-facturi, avize de insotire a marfii, sunt documente justificative in sensul art 6 alin 2 din legea 82/1991. Mi s-au dat un act de control si un proces verbal intocmite de un inspector fiscal unui agent economic.
Ce material documentar ar trebui sa folosesc?Ce acte ar trebui sa analizez?

Cel mai recent răspuns: S.C. EXPERT EVAL SOLUTIONS S.R.L. , Contabil 10:55, 14 Decembrie 2011
Conform codului deontologic al expertilor contabili si conform Normei de lucru 35 a CECCAR expertul trebuie sa isi exprime parerea doar in legatura cu obiectivele expertizei.
Din cate imi dau seama in acest caz este o expertiza in scop didactic dar ar trebuii sa verificati doar actele care au fost utilizate ca mijloc de proba in procesul verbal de control.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza contabila vasilicaadam vasilicaadam Am de intocmit pentru un examen , o expertiza contabila judiciara care are ca obiective verificarea, pe baza documentelor existente in contabilitate a ... (vezi toată discuția)
Expertiza judiciara contabila maryanro maryanro buna seara, intrun dosar penal aflat la o sectie de politie, procurorul a decis expertiza financiar contabila. administratorul societatii nu a predat actele ... (vezi toată discuția)
Expertiza contabila otto2007 otto2007 X-(Buna ziua, sunt reclamant intr-un dosar civil si am platit onorariul expert pt o expertiza contabila . Vreau sa va intreb: cum considera expertu ... (vezi toată discuția)