avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Indemnizatie revolutionar
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Indemnizatie revolutionar

as vrea sa stiu si eu daca dosarul meu a fost depus in 2006 sau 2007 am iesit cu o indemnizatie din urma pe 2 ani adica din anul 2007 pina in 2009 am primit suma de 500.000.000 lei vechi vreaun sa intreb pina in 2007 se mai plateste ceva din urma? cu mii de multumirii
Cel mai recent răspuns: marius_ghi , utilizator 08:55, 12 Ianuarie 2012
Nu se intelege ce doriti.
Despre ce dosar este vorba si despre ce fel de indemnizatie?
este vorba de dosaru de revolutionar
geok a scris:
as vrea sa stiu si eu daca dosarul meu a fost depus in 2006 sau 2007 (...)

In 2006 sau in 2007? Presupun ca l-ati depus la casa de pensii, care stabileste si plateste aceste drepturi.

geok a scris:
(...) am iesit cu o indemnizatie din urma pe 2 ani adica din anul 2007 pina in 2009 am primit suma de 500.000.000 lei vechi vreaun sa intreb pina in 2007 se mai plateste ceva din urma?

Drepturi primiti numai de la data depunerii cererii la casa de pensii, insotita de certificatul preschimbat si de celelalte acte. Prin urmare, daca ati depus toate actele la casa de pensii in 2007, drepturi primiti din 2007, nu pentru perioade anterioare acestui an. Daca ati depus actele in 2006, trebuia sa primiti drepturi din 2006.
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Decembrie 2011
Gabriela Pintea, Consilier juridic
daca este vorba de indemnizatia in baza legii 3412004 se acorda de la data de cand sa depus dosarul la sspr pentru preschimbarea certificatului, la data cand se elibereaza certificatul tip nou alaturat si cerere vizata de catre sspr pentru casa de pensii cu viza care mentioneaza data de cand se va plati retroactiv,nu mai in urma de la data respectiva

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Confirmarea autenticitatii unui certificat de revolutionar de catre sspr Ilinca2014 Ilinca2014 Buna ziua, As dori sa va prezint cat mai pe scurt problema , dar probabil nu voi reusi pt ca este complicata : tatal meu este revolutionar , certificatul a ... (vezi toată discuția)
Problema cu plata esalonata a indemnizatiilor pentru revolutionari CorneaCarmenElena CorneaCarmenElena Buna Seara. Tatal meu este revolutionar si i-a fost avizat certificatul de revolutionar in septembrie 2009.A mers la Buc, dupa el insa numele ii era gresit. ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia reparatorie eugenia covaleov eugenia covaleov Am primit decizia privind indemnizatia reparatorie, cuvenita sotului meu incepand cu data de 1 februarie 2005, pana in aprilie 2009, cand a decedat! El nu a ... (vezi toată discuția)