avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... actualizare Revisal HG500/2011
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

actualizare Revisal HG500/2011

Buna ziua,

Exista posibilitatea ca dupa noua actualizare sa se produca anumite erori in program? Mie imi genereaza niste corectii pe care eu nu le-am facut, cu niste date anterioare datelor in care au fost introduse contractele, iar cand vreau sa trasmit Revisalul on-line, nu imi da voie. Scrie o eroare la data contractului, imi schimba luna cu ziua, desi in program sunt introduse corect.
Cum pot rezolva aceasta problema?

Multumesc anticipat!

Anisoara.

Alte discuții în legătură

Modificare contract zxz19 zxz19 Buna ziua la un contract individual de munca in care se prevedea ca angajatul lucreaza la sediu angajatorului, se poate face act aditional prin care sa se ... (vezi toată discuția)
Eroare instalare revisal hg nr. 500/2011 utc utc Buna ziua, In documente am atasat eroarea de la instalare a aplicatiei revisal HG 500/2011. Va rog, Cum remediez aceasta problema? Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Revisal 2010 zanu zanu Ave tuturor, Va retin atentia asupra urmatoarei probleme dorind, bineinteles un sfat. HG 37/2010 modifica HG 161/2006: “Art. 4 (1) Angajatorii au ... (vezi toată discuția)