avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executari silite-procedura
Discuție deschisă în Executare silită

executari silite-procedura

Buna ziua,as dori si eu din parte dumneavoastra un raspuns,daca se poate,astazi am primit o instintare de executare silita pentru ca am de platit suma de 2416,72 lei,in aceasta instintare spune ca "in cazul in care nu va veti conforma se va proceda la continuarea executarii silite urmand ca dumneavoastra sa suportati toate cheltuielile ocazionate cu aceasta procedura si actualizarea creantei pana la data platii efective si vom stabilii termen de deplasare la domiciliu cu ajutorul organelor de politie/jandarmeriei,executarea facadu-se chiar si in lipsa dvs.cu ajutorul unui lacatus autorizat."intrebarile mele sunt
1.ce inseamna acest lucru?cum se procedeaza?intra si ia ce gaseste in casa in valoarea pe care o am de dat?
2.am in casa si bunuri ale fratelui meu pentru care exista acte,le poate lua si pe acestea?chiar daca nu sunt proprietatea mea?
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 11:48, 14 Decembrie 2011
Executarea silita se poate face numai asupra bunurilor debitorului. Cheltuielile de executare care se invoca vor fi suportate de dvs., adica onorariul executorului judecatoresc, cheltuielile de deplasare la locul unde sunt situate bunurile etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita, plata cheltuielilor spiriy2005 spiriy2005 Buna ziua, Am calitatea de creditor intr-un proces de executare silita si doresc sa stiu daca sunt obligat sa achit eu cheltuielile de executare + onorariu ... (vezi toată discuția)
Intrebare executor judecatoresc / avocat lauradx lauradx Bunica mea a castigat un proces ( definitiv si irevocabil ). M-a rugat sa ma interesez in legatura cu problema ei. Dansa vrea sa apeleze la un executor ... (vezi toată discuția)
Abuzuri si erori frecvente in executari ! Roland Mindrila Roland Mindrila Se observa din practica cateva abuzuri si erori frecvente in dosarele de executare! Potrivit art. 371 indice7 alin. 2 Cod procedură civilă , cheltuielile ... (vezi toată discuția)