avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... asigurare de calatorie in strainatate pentru elevi ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asigurare de calatorie in strainatate pentru elevi de18 ani

as dori sa stiu daca este obligatorie o asigurare medicala pentru un elev de 18 ani daca pleaca in vacanta in spania.
Cel mai recent răspuns: Insurance Logistics Team , Consultant asigurari 23:43, 14 Decembrie 2011
Obligatorie nu este dar se poate sa intampine probleme la vama. In orice caz... este foarte "indicata" deoarece aceasta nu costa forte mult iar in cazul unui eveniment nedorit costurile de spitalizare sunt foarte mari. (Ex.: Transport cu salvarea pe aprox. 4-5 km = 3000 euro)
Asigurarile de calatorie sunt obligatorii dar nu sunt de loc scumpe. Sunt insa de foarte mare utilitate. In caz de eveniment interventiile medicale in strainatate sunt extrem de scumpe. Asa ca pt cca 25-30 de lei nu veti avea griji acolo.
Nu, nu este obligatorie, dar merita sa fie incheiata pentru ca are un pret foarte accesibil.
Este o asigurare facultativa si nu este obligatorie. Dupa cum am precizat mai devreme, costurile de transport si spitalizare sunt extrem de mari. Ar trebui ca suma asigurata sa fie de 50.000 euro, aceasta acoperind inclusiv costurile de repatriere in cazul unui eveniment nefericit.

Adrian.Tudor a scris:

Asigurarile de calatorie sunt obligatorii dar nu sunt de loc scumpe. Sunt insa de foarte mare utilitate. In caz de eveniment interventiile medicale in strainatate sunt extrem de scumpe. Asa ca pt cca 25-30 de lei nu veti avea griji acolo.


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. va solicit cateva informatii destul de pretioase pentru ... MariusTMC MariusTMC Buna ziua. Va solicit cateva informatii destul de pretioase pentru mine in acest moment, deoarece am tot cautat si nu am gasit niste raspunsuri concrete la ... (vezi toată discuția)
Accident de munca in strainatate ab1989 ab1989 Lucrez de o luna ca sofer de tir. In data de 29 februarie 2016 in Cehia, in timp ce veneam din Germania spre Romania, colegul meu care era la volan in acel ... (vezi toată discuția)
Import din china in romania, export catre spania AndreeaPralea AndreeaPralea Buna seara! As vrea sa imi infiintez o firma care sa importe telefoane din China si sa exporte mai departe in Spania. Pot sa fiu din primul exercitiu ... (vezi toată discuția)