avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Ce avantaj voi avea la pensie daca am avut spor de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Ce avantaj voi avea la pensie daca am avut spor de noapte?

buna ziua am lucrat timp de 10 ani program de noapte mi sa platit sporul de 25 la suta dar as-i vrea sa stiu si eu daca la pensionare am vreun avantaj mentionez ca trbuesa depun dosarul de pensionare
Cel mai recent răspuns: Barbu1 , utilizator 14:44, 15 Decembrie 2011
Daca acesti 10 ani sunt de dupa 01.04.2001 sporul pentru orele de noapte a fost luat in calcul la punctul de pensie prin declaratiile lunare intocmite de angajator si depuse la Casa de Pensii.
multumesc pentru raspunsul da t

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. as vrea sa stiu unde in decizia de pensionare este ... Trexy Trexy Buna ziua. As vrea sa stiu unde in decizia de pensionare este luat în calcul sporul de noapte ,am tot studiat această decizie de pensionare si nu găsească ... (vezi toată discuția)
Respingere cerere de recalculare a pensiei calculata eronat giv giv Buna ziua! Doresc sa va prezint urmaroarea problema. Mama mea a optat pentru pesionarea anticipata datorita unor imprejurari (limita de varsta pentru pensia ... (vezi toată discuția)
Conditii pensionare dumitru gorgonetu dumitru gorgonetu Buna ziua, conditiile mele de pensionare sunt: -Data nasterii 21 Ianuarie 1949 -Luna si anul pensionarii: Septembrie 2014 -Varsta standard de ... (vezi toată discuția)