avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Suspendare pentru furt, apoi prins conducand ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Suspendare pentru furt, apoi prins conducand autoturismul sub influenta alcoolului

Salut
Am o nedumerire care ma cam macina.Acum doua saptamani am fost prins baut la volan cu 0,60 in aerul expirat#-o,insa alcoolul din sange cred ca era in scadere avand in vedere ca momentul in care m'am oprit din baut si momentul in care ma oprit politia este despartit 4 ore,asta vor dovedi analizele.
Insa problema este ca eu mai am o suspendare pentru furt.#-o
Se vor intalni una cu alta?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 14:35, 14 Decembrie 2011
se vor intilni sub aspectul concursului de infractiuni ceea ce va duce la majorarea pedepsei aplicate prin aplicarea unui spor, daca judecatorul considera ca sunteti pericol social.
conteaza alcoolemia din sange la data recoltarii probelor (cele 2 recoltari facute la interval de 1 h) insa 0.6 in etilotest in mod sigur va duce la peste 0,8 in sange.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcoolemie 0.41 nconstantinescu2003 nconstantinescu2003 Stie cineva sa-mi spuna, cat ar fi rezultatul probelor biologice, in cazul in care la etilotest a iesit 0.41? multumesc! (vezi toată discuția)
Permis suspendat in vederea anularii pt 0,60 mg alcool pur in aerul expirat dani gabrian dani gabrian Buna ziua, Va rog sa-mi dati niste sfaturi cu privire la urmatoarea problema: -am fost oprit in trafic, noaptea la 02;00, am suflat in etilotest si mi-a ... (vezi toată discuția)
Ce cosencinte pot trage - alcool la volan cucoanes cucoanes [quot][/quot]am fost depistat de un echipaj de politie joi la ora 24 in urmare eram la volanul unui autoturism ce cosencinte pot trace daca am fost testat cu ... (vezi toată discuția)