avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proces verbal de punere in posesie, teren in doua ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proces verbal de punere in posesie, teren in doua comune.

Neputand sa-mi fie retrocedate integral 41,8 ha in comuna T, comisia locala din comuna T a hotarat retrocedarea a 22,8 ha in comuna T si a 19 ha in comuna D, la 11 km de T.
Primaria comunei T a intocmit procesul verbal de punere in posesie pt. 41,8 ha cu semnaturile primarului si secretarului din comuna T.
Este corect ?
Nu sunt necesare procese verbale separate in fiecare din comunele T si D ?
Impozitul pe teren agricol se plateste la fiecare comuna !
Vor fi necesare doua titluri de proprietate ?
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 14:19, 14 Decembrie 2011
Se emite un singur titlu pe toata suprafata validata. Dumneavoastra mergeti cu titlul de proprietate la ambele comune si completati declaratii de impunere pentru terenurile situate pe raza fiecareia dintre aceste comune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrarea in posesia unui teren agricol mostenire de la parinti avand act de vanzare cumparare din inainte de 1944 aapostol aapostol avem mostenire de pe uram tatalui decedat,teren 2 ha cumparat cu act de vanzare cumparare prin notariat din anul 1923,act original pe care il detinem in ... (vezi toată discuția)
Problema de fond funciar ginberto ginberto Judecatoria Z emite o sentinta prin care condamna pe primarul comunei T la 10 RON daune cominatorii pentru fiecare zi de intarziere de la data ramanerii ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate sargetius sargetius buna ziua, parintii mei detin 9 ha teren agricol ei au dovada terenului prin adeverinte care s-au dat imediat dupa revolutie in baza declaratiei pe propria ... (vezi toată discuția)