avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda si masina confiscate de Biroul Vamal din Ucraina
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda si masina confiscate de Biroul Vamal din Ucraina

Domnul X, facea "si el" contrabanda cu tigari din Ucraina in Romania, in vama ucraineana a fost prins cu tigari, astfel s-a ales cu o amenda de 1000 USD si cu masina confiscata cu tot cu tigari.
ACUM: El a lasat masina acolo, nu a mai platit amenda si are cam un an de zile.
Normal, nu ar trebuii sa stinga acest conflict? Ce ar trebuii sa faca, ce i-se poate intampla? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 16:34, 14 Decembrie 2011
intrebati pe cineva care cunoaste legea ucraineana, ea fiind legea aplicabila in acest caz.
Va multumesc, eu ma gandeam ca este posibil ca aceasta amenda sa genereze penalitati si intr-un final sa fie actionat in judecata.
posibil insa asta depine de prevederile legii ucrainiene si nu de legea romaneasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contrabanda sechestru masina, ajutor cosminghe cosminghe Buna ziua, Am o problema, va rog ajutor cu un sfat, acum cateva zile un prieten ma rugat sa ii dau si lui masina mea imprumut pentru un ... (vezi toată discuția)
Abuzat de politia rutiera vlad29 vlad29 buna ziua.am o nedumerire,intro seara am fost oprit de politia rutiera,fara a mi se prezenta motivul ptr care m-a oprit.agentul mi-a cerut documentele dupa ... (vezi toată discuția)
Accident bulgaria ucraina. buna ziua! azi am gasit masina personala ... vitalsmart vitalsmart Accident Bulgaria Ucraina. Buna ziua! Azi am gasit masina personala strivita de o cifa aflata in tranzit. In urma cercetarilor personale am descoperit ca ... (vezi toată discuția)