avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... obtinere titlu proprietate imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

obtinere titlu proprietate imobil

Buna ziua,
va rog sa ma sprijiniti in legatura cu pasii care trebuie urmati in vederea stabilirii proprietatii pentru un imobil construit pe un teren pentru care ezista act de vanzare-cumparare autentificat la notariat.
Este vorba despre proprietatea socrilor mei - amandoi in viata - care vor sa-si puna ordine in documente.In fapt,
socrii mei au dobandit in 1964 un teren prin vanzare-cumparare pe care ulterior au construit o casa fara autorizatie.S-a platit o amenda si apoi constructia s-a finalizat,fara a se mai intreprinde demersurile necesare pentru obtinerea documentelor legale.Impozitul asupra terenului si al cladirii a fost platit in mod constant si la zi.
Fiind amandoi socri la varste inaintate,incercam sa-i ajutam sa puna ordine in documentele ce vizeaza bunurile lor mobile si imobile,motiv pentru care avem nevoie sa stim ce e de facut,pentru a avea documente care sa ateste proprietatea si asupra imobilului.
Multumiri anticipate!
... :hm: accesiune imobiliara?! ...
... dar, totusi acum au incercat sa obtina o autorizatie de constructie de la primarie???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Superficie - posibilitate sau nu SANTIER SANTIER Buna seara! Pe scurt: Eu si sotia am edificat o c-tie pe terenul tatalui ei (socrului meu) cu AC (autorizatie de construire). Sotia mai are 3 ... (vezi toată discuția)
Acte casa pentru copii minori jenycuta30 jenycuta30 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati intr-o problema. Socrii mei vor sa faca acte celor 2 copii ai mei de 11 si respectiv 2,5 ani. Casa pentru care vor sa faca ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate pe teren folosit (uzucapiune) brelado29 brelado29 Buna ziua, Socrii mei au o casa cu teren pentru care au contract de vinzare cumparare autentificat , de prin 1970. Ei folosesc , tot de atunci, un teren de ... (vezi toată discuția)