avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... promovarea in administratia publica
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

promovarea in administratia publica

Sunt numita temporar pe functia de inspector de personal la o unitate de administratie publica si am intalnit doua situatii :una a unui angajat care a implinit 3 ani de la ultima promovare si a doua , a altui angajat care a teminat facultatea si postul pe care este angajat este de studii superioare.Cum trebuie sa procedez ca sa ii promovez pe acesti salariati, care sunt pasii de urmat , ce trebuie sa fac?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: iulianadonose , utilizator 21:30, 14 Decembrie 2011
sunt contractuali sau pe functie publica ?
daca e functie publica trebuie avizul ANFP
daca e contractal faceti un examen de promovare in functie
Si eu lucrez in administratie si recent am promovat in functie un salariat
Speta mea este un referent I contractual cu studii medii l-am promovat in contractual inspector de specialitate II studii superioare
Am vrut sa transform postul contractual de referent in functie publica de inspector , dar nu am primit aviz din cauza studiilor medii
Daca cazul dumneavoastra seamana cu al meu revin cu mai multe date cu privire la organizarea examenului
Un angajat este contractual de executie si unul contractual de conducere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transformare post Tinca1 Tinca1 Buna dimineata. Sunt expert local pe problemele romilor in cadrul unei primarii si am gradatia referent IA, personal contractual. In vara voi absolvi ... (vezi toată discuția)
Trecere pe studii superioare VDINA VDINA Referent (pers.contractual) la o institutie publica finantata de la bugetul de stat,cu atributii de casier. Cum trebuie sa procedez pentru a trece pe studii ... (vezi toată discuția)
Incadrarea functionarilor publici liviu_hetea liviu_hetea care este modul de incadrare a functionarilor publici cu studii medii care au absolvit intre timp studii superioare? (vezi toată discuția)