avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incadrarea functionarilor publici
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incadrarea functionarilor publici

care este modul de incadrare a functionarilor publici cu studii medii care au absolvit
intre timp studii superioare?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 15:46, 2 Februarie 2010
incadrarea se va face conform noilor studii.
Angajatorul trebuie sa organizeze examenul de promovare in clasa, conform studiilor absolvite, conform HG 611/2008 si Ordinului ANFP 10280/2008. Dupa sustinerea acestui examen, tot angajatorul va solicita ANFP avizul pentru transformarea postului din studii medii in studii superioare, inaintand si anumite documente (fisa postului, procesul verbal final al examenului, etc). Odata obtinut acest aviz, trebuie data o HCL pentru modificarea organigramei. In final, functionarul public este numit, prin decizia conducatorului institutiei publice, pe noua functie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raport final promovare in clasa klaudia772001 klaudia772001 Conform ordinului 10280/2008 se trimite ANFP-ului raportul final al examenului de promovare in clasa a functionarului public in original. Intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)
Personal bugetar lenareg lenareg Cum se poate promova personalul contractual dintr-o primarie de pe studii medii pe studii superioare in urma obtinerii diplomei de studii cu nivel superior? (vezi toată discuția)
Promovarea functionarilor publici GHEORGHE CARMEN GHEORGHE CARMEN Sunt functionar public din 2007. In 2004 am absolvit Facultatea de Filosofie, Istorie si Jurnalism, iar in 2009 Master in Medierea conflictelor in drept. De ... (vezi toată discuția)