avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... raport final promovare in clasa
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

raport final promovare in clasa

Conform ordinului 10280/2008 se trimite ANFP-ului raportul final al examenului de promovare in clasa a functionarului public in original.
Intrebarea mea este daca acest raport trebuie sa arate conform modelului din anexa 2b din HG 611/2008 cu modificarile ulterioare sau altfel? Nu are cineva un model?;)
Ce trebuie sa anexez langă raport?-ma refer la subiectele concursului sau la documentația despre interviu etc.#-o#-o#-o
Cel mai recent răspuns: klaudia772001 , utilizator 13:34, 2 Decembrie 2009
Pe site-l ANFP este Manualul de resurse umane unde sunt descrisi pasii de urmat.
Modelul este chiar cel prevazut de HG 611/2008 (pe acesta il cere si ANFP-ul); veti atasa, de asemenea, fisa de post actuala, pentru ca ANFP-ul sa analizeze daca studiile absolvite sunt in specialitatea postului, copie a actului de studii al functionarului public promovat (adeverinta/diploma de licenta), un tabel in care mentionati: numele si prenumele functionarului public, functia publica ocupata in prezent (categorie, clasa, grad profesional, treapta de salarizare), salariul de baza actual, functia publica pentru care se propune promovarea (categorie, clasa, grad profesional, treapta de salarizare), salariul propus. De asemenea, veti inainta si proiectul de hotarare privind modificarea organigramei cu noua functie propusa (va trebuie avizul ANFP si pentru acesta).
Pentru romara.
Te rog daca poti sa-mi trimiti si mie Manualul resurselor umane de pe site-ul ANFP deoarece eu nu pot sa-l descarc.
Adresa mea este sarm07opr@yahoo.com.
Cu multumiri!
Si eu as dori manualul resurselor umane deoarece nici eu nu pot sa il descarc, mai bine zis nu imi apare nimic.
Va multumesc
klaudia772001@yahoo.com

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare ContSters96208 ContSters96208 Ca functionar public cu studii superioare pot promova in clasa folosindu-ma de H.G 611/2008 art. 144 si de Ordinul ANFP nr.10280/2008 privind Regulamentul ... (vezi toată discuția)
Promovare functionar public tandrei1 tandrei1 Angajat bugetar, referent principal cu studii medii, vechime in functie peste 20 ani. Am terminat Facult de Manag-Fin , specializarea management, 3 ani cu ... (vezi toată discuția)
Incadrarea functionarilor publici liviu_hetea liviu_hetea care este modul de incadrare a functionarilor publici cu studii medii care au absolvit intre timp studii superioare? (vezi toată discuția)