avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... datorie telefonie mobila
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

datorie telefonie mobila

Va rog ajutati-ma urgent, acum 3 ani mi-a venit o factura in valoare de 12 milioane vechi ...in urma apelutilor la concursurile T.V..........nu am platit nimic drept pt care 3 ani nu am mai primit nici o instiintare nimic absolut nimic.......ieri 13 12 2011 am primit o factura de la o firma de recuperari in valoare de 73 de milioane vechi...... ce fac ? ajutatima este corect .........ce trebuie sa fac?
Cel mai recent răspuns: brasovbrasov , utilizator 17:05, 14 Decembrie 2011
Probabil ca suma este deja prescrisa...asa ca nu trebuie sa faceti absolut nimic...multe firme de recuperari creante incearca sa pacaleasca pe unul si pe altul cu aceste tertipuri!
pentru a vedea daca aceasta factura de 73 mil nu creaza o obligatie de plata, trebuie sa verificati care este data emiteri acelei facturi in care spuneti ca a venit 12 mil lei vechi.
iar ce conteza este si aspectul daca in acea perioada mai exista perioada contractuala cu cei de la [editat] sau nu.
daca im dati aceste detali va pot ajuta cu un sfat util...pt ca in situatia in care exista perioada contractuala,,,termenul de prescriptie curge pentru fiacare factura in parte-obligatie de plata in parte de la data scadentei acesteia si este de 3 ani.
Ultima modificare: Miercuri, 14 Decembrie 2011
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie societate telefonie mobila ellybaby ellybaby Multumesc anticipat celor care isi vor face timp sa-mi raspunda la mesaj.Acum 4 ani de zile mi-am facut un abonament [FURNIZOR] (fiind eleva,m-am dus decat cu ... (vezi toată discuția)
Hartuire firma de recuperare, datorie veche ale2012 ale2012 buna seara.eu am avut abonament la cosmote si sotul meu la vodafon nea venit un cost in jur de vreo cateva milioane la fiecare dintre ele cam 4-5 mili nu mai ... (vezi toată discuția)
Va rog, raspuns urgent rhuna_sara@yahoo.com rhuna_sara@yahoo.com acum vreo 4 ani am facut fiicei mele un abonament Orange.la citva timp telefonul i-a fost furat, ei i-a fost teama sa-mi spuna iar cel care l-a furat a apucat ... (vezi toată discuția)