avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Garantie auto - cat poate sta in service autoturismul ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Garantie auto - cat poate sta in service autoturismul nou?

Buna ziua, am urmatoarea problema: am achizitionat in aprilie un autoturism nou, dar pe parcursul a 7 luni am intrat cu ea in service de 4 ori. Ultima data in 28.11.2011, iar nici pana in prezent nu am primit autoturismul, ci doar promisiuni ca se rezolva. Defectul masinii este unul grav care pune in pericol siguranta, si masina a fost adusa la ei pe platforma de doua ori. Precizez ca de la ai am primit o masina ca sa pot merge in aceasta perioada. M-ar intersa ce pot face si care sunt pasii care sunt necesari pentru a refuza aceasta masina.
Multumiri anticipate pentru ajutor
Cel mai recent răspuns: Luminita71 , utilizator 08:44, 17 Iulie 2012
Buna, am si eu o problema asemanatoare. Te rog sa-mi spui cum ai rezolvat-o tu!
Multumesc!
I-am dat in judecata!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere fiscala pentru autoturism achizitionat de firma cu cod caen 4511 mariantuca mariantuca Buna ziua, am intampinat o problema pentru un autoturism achizitiona din Belgia. Istoric. Pe data de 10.05.2012 firma X... intreprindere indoviduala cu cod ... (vezi toată discuția)
Probleme autoturism nou cumparat. artmir artmir Buna ziua. In data de 26.10.2020, am achizitionat un autoturism nou, marca KIA, de la reprezentanta KIA. In data de 28.03.2021, la pornirea autoturismului s-a ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca ai cumparat un autoturism neconform?! vio_libra vio_libra Buna ziua, Cum se poate apara o persoana juridica care a achizitionat de curand (prin finanatare leasing) un autoturism NOU care a fost livrat cu vicii ... (vezi toată discuția)