as dori sa stiu si eu,daca tribunalul imi incheie contractul de munca ,deoarece patronul meu nu este de gasit,beneficiez si eu de somaj in vreun fel?situatia se prezinta in felul urmator:in august 2009 am intrat in concediu crestere copil,in luna februarie 2011 am aflat ca patronul si-a mutat firma de la sediul social intr-o casa particulara,fugind de creditori si autoritati,apoi a plecat si de acolo carand acasa la sotie tot ce apartinea firmei,calculatoare,contracte de munca,etc,disparand,intre timp a bagat si divort de catre sotie,de ochii lumi pt a nu avea nimic impreuna.eu in iulie 2011 trebuia sa ma intorc la serviciu,dar nu am mai avut unde,la sediul nu exista firma,desi peste tot la registrul comertului,itm,somaj,cas si finante apare cu sediul acolo.eu doresc sa beneficiez intr-un fel de ajutor de somaj sau ceva si sa mi se incheie contractul de munca.adica intai sa se incheie suspendarea.pot sau nu sa beneficiez de somaj,daca tribunalul incheie contractul de munca si ce demersuri treuiesc indeplinite?>MULTUMESC ANTICIPAT!ASTEPT RASPUNS!:sorry:,
:((