avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... PROBLEMA TITLU PROPRIETATE
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

PROBLEMA TITLU PROPRIETATE

urmatorul dosar a fost pe rol [ link extern ] .

problema este urmatoare: nici pana azi nu s-a solutionat de catre primarie hotararea judecatoreasca , eu vreau sa vand terenurile din proprietate insa nu am cum pentru ca nu s-a rezolvat nimic.

ce se poate face?

multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 21:11, 14 Decembrie 2011
personal, desi am intrat pe site ul la care faceti trimitere, nu am reusit sa vad speta dvs...dati amanunte aici, daca doriti un raspuns pertinent...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate instraina un bun fără sa primim sulta? Mari Lili Mari Lili Bună ziua! Ma numesc Cotfasa Marinela! Va deranjez și eu cu o întrebare, cum este posibil ca mătușa mea sa vândă o proprietate fără ca eu și mama sa ... (vezi toată discuția)
Financiar- cum pot afla cat am de plata ? gicaradoigica gicaradoigica cum pot afla ce taxe am de platit la ad finaciara locala ca persoana fizica (vezi toată discuția)
Revendicare cu iz penal emiliana emiliana Am cerut inca din anul 1991, dupa legea 18/1991,retrocedarea terenurilor agricole si forestiere detinute de tatal meu. Am fost inscris pe anexa cu 28.8 ha, dar ... (vezi toată discuția)