avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Se poate instraina un bun fără sa primim sulta?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Se poate instraina un bun fără sa primim sulta?

Bună ziua! Ma numesc Cotfasa Marinela! Va deranjez și eu cu o întrebare, cum este posibil ca mătușa mea sa vândă o proprietate fără ca eu și mama sa primim sulta? Nu am semnal și promit nimic. Dacă doriți va pot trimite și imagini din hotărârea Judecătorească și tranzacția ei reușită nu știu cum. Va mulțumesc și Scuzați-mi deranjul. Zi frumoasă vă doresc!
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 10:22, 22 Decembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Dati mai multe amanunte ca sa primiti un raspuns cat de cat pertinent: al cui era imobilul, ce fel de tranzactie, ce a dispus instanta etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema titlu proprietate lucian.gogioman lucian.gogioman urmatorul dosar a fost pe rol http://www.spete.info/149-dosar-proces-47732152009-dolj-2237571/ cu solutia respectiva. problema este urmatoare: nici pana azi ... (vezi toată discuția)
Doresc sa vand un apartament, sunt propietara lui impreuna cu mama mea, care nu vrea sa-l vanda. medeeas medeeas VA rog fumos sa-mi spuneti ce drepturi legale am in cazul in care doresc sa vand un apartament cand eu si mama suntem pe actul de proprietate si ea nu vrea ... (vezi toată discuția)
Pot sa-mi vand partea? Disconnect Disconnect Salut, numele meu este Ionut si am o dilema de ceva timp incoace. In anul 2003 am facut succesiunea unei \"case+un loc de veci+un nr. actiuni(la SIV ... (vezi toată discuția)