avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale STAMPILA
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

STAMPILA

SRL proaspat infiintat.

De cate stampile am nevoie?

Care sunt rehulile de care trebuie sa tin cont in alegerea designului stampilei?

Exista firme autorizate in acest ses, sau ma pot duce s afac stampila la orice colt de strada?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: anitsirc , utilizator 11:06, 15 Decembrie 2011
una singura si trebuie sa fie rotunda, puteti s-o faceti oriunde
stampila trebuie sa contina numele firmei si localitatea
Ultima modificare: Miercuri, 14 Decembrie 2011
CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109, Traducator autorizat
Multumesc annajanette!
Contabilul vrea o stampila sa o las la el.... este sau nu ok? ma expununor riscuri? titusi modelul de stampila il poate avea oricine primeste o factura, dupa model poate face oricand o stampila.... banuiesc ca nu este totusi un risc atat de mare
eu nu prea sunt de acord sa aiba nimeni in afara de mine stampila, pt ca stiu un cz unde contabila facea multe falsuri folosindu-se de stampila
daca are nevoie vin eu verific si stampilez
Ultima modificare: Miercuri, 14 Decembrie 2011
CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109, Traducator autorizat
Indicat este ca stampila sa contina minim: nume societate, judet, cui, nr (daca sunt mai multe).
Unii contabili cer stampila clientilor, este o practica destul de comuna. Stampilele pot fi numerotate, pentru siguranta puteti preda stampila pe proces verbal specificand numarul predat contabilului.
Insa eu nu recomand acest lucru; acum ceva timp am citit pe acest forum cum ca un contabil emitea facturi clientilor folosind datele altor clienti, urmarind deduceri ilegale de TVA. Iar asta este numai unul dintre situatiile neplacute in care ai putea fi pus.
In concluzie nu este recomandat ca stampila sa stea la alte persoane "neautorizate"; iar daca totusi se doreste acest lucru neaparat proces verbal si exemplar special de stampila.
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stampila asociatiei severinvlad severinvlad La mine in bloc toate documentele Asociatiei, atat chitantierele cat si contractele, listele de plata sau statele de plata etc. poarta o singura stampila: cea ... (vezi toată discuția)
Format ºtampilã traducãtor emma_imn emma_imn Buna ziua, din decembrie am autorizatie de traducator de la Ministerul Justitiei pentru limba engleza. Saptamana aceasta am fost la Administratia ... (vezi toată discuția)
Stampila traducator costin-90 costin-90 Buna ziua, Ma scuzati ca postez din nou pe tema unui subiect discutat de atatea ori pe forum. Vroiam sa intreb daca este vreo problema in faptul ca atunci ... (vezi toată discuția)