avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

punct de lucru

Buna ziua, de ce acte sunt nevoie pt deschiderea unui punct de lucru?

Multumesc !
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 09:40, 15 Decembrie 2011
Pentru inregistrarea si autorizarea unui punct de lucru, aveti nevoie de:
Copie Contract Spatiu - al locatiei in care se va afla punctul de lucru (cu datele de identificare ale proprietarilor)
In situatia in care veti inchiria un imobil, de la o persoana fizica, pentru punctul de lucru, este necesar Contractul de Inchiriere vizat de catre Administratia Finantelor Publice. Daca veti inchiria de la o persoana juridica, vom avea nevoie si de o copie a titlului de proprietate sau de administrare a respectivului imobil
Se impune prezenta asociatului/asociatilor, a stampilei societatii si copie dupa certificatul de inmatriculare a societatii
Dosarul se va completa cu Hotararea Adunarii Generale, Act Aditional/Decizie Asociat Unic, Delegatie, Contractul de Comodat - daca este cazul, Adeverinta Asociatie de Propietari - daca este cazul.
Mai multe informatii la adresa [ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 15 Decembrie 2011
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce activitate (cod caen) trebuie sa declar la onrc? gyoni8 gyoni8 Ce activitate (cod CAEN) trebuie sa declar la ONRC? SItuatia este urmatoarea: O societate comerciala a inchiriat un apartament de la o persoana ... (vezi toată discuția)
Un nou punct de lucru loredana.m loredana.m buna seara, imi poate spune cineva ce acte imi trebuie ptr infiintarea unui nou pct de lucru. Daca depozitul pe care il inchiriez este format din 2 camere si ... (vezi toată discuția)
Procedura de infiintare punct de lucru a unui srl cu sediul in strainatate Irinace Irinace Am rugamintea daca poate cineva sa imi lamureasca urmatoarea problema: o companie cu sediul social in strainatate are infiintata o sucursala in Bucuresti si ... (vezi toată discuția)