avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA inscriere platitor TVA PFA norma de venit
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

inscriere platitor TVA PFA norma de venit

Buna ziua,

Sunt PFA la norma de venit.
prestez servicii numai catre o tara extracomunitara(Israel).
Vreau sa stii daca trebuie sa ma inregistrez ca platitor de TVA la depasirea plafonului si daca facturile se vor face cu TVA?
daca imi puteti preciza si articolele din cod fiscal

multumesc
Cel mai recent răspuns: xerxes , utilizator 18:21, 15 Decembrie 2011
la depasirea plafonului de 35.000 euro sunteti obligat sa va inregistrati ca platitor de tva - art. 152 si art. 153 cod fiscal

daca veti lucra numai cu firma din israel, ca regula generala facturile vor fi emise fara tva - art. 133, alin 2 cod fiscal

ce servicii prestati?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecere la plata tva - pfa codew codew Buna ziua, Sunt un PFA la norma de venit care va depasi in curand limita plafonului de scutire Am cateva intrebari legate de trecerea la TVA. Cum trebuie ... (vezi toată discuția)
Se plateste tva la prestari servicii intracomunitare din ue ? ionut_2005ro ionut_2005ro Buna ziua, Am infiintat un PFA pentru prestarea serviciilor informatice ( dezvoltare soft ) si am un contract cu o firma din Franta care este platitoare de ... (vezi toată discuția)
Tva si prestari de servicii intracomunitare antispam antispam Buna ziua tuturor. Am si eu o nelamurire. Sa zicem ca am un PFA platitor de TVA care presteaza servicii (cod CAEN 6201) pentru o firma din Spania. Nu ma ... (vezi toată discuția)