avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... dreptul muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

dreptul muncii

Buna ziua. Am si eu o intrebare .Dupa cati ani de la angajare in functia de registrator medical se poate da pentru principal. ? unde lucrez eu nu stiu nimic. Unde m-as putea interesa? in afara de locul meu de munca. multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 17:09, 15 Decembrie 2011
Daca lucrati registrator medical intr-o unitate sanitara de stat,atunci in cf. cu OMS 1470/2011,pentru sustinerea gradului principal va sunt necesari 4 ani vechime in specialitate.
Ultima modificare: Joi, 15 Decembrie 2011
ContSters136493, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime in activitate Nico_Na Nico_Na Buna ziua In sistemul sanitar de stat angajarea personalului se face in functie de criteriile aprobate prin OMS 1470/2011. In anexa 1 la acest ordin , ... (vezi toată discuția)
Promovare grad profesional ContSters301096 ContSters301096 buna ziua, Am nevoie de o informatie pentru o prietena angajata ca si registrator medical UPU, va rog frumos sa imi spuneti dupa cati ani lucrati in domeniu ... (vezi toată discuția)
Aplicarea oms 1470/2011 ANDREI_oni ANDREI_oni Bună ziua, lucrez într-o unitate de service aparatură medicală cu autofnanţare, aflată în subordinea Direcţiei de Sănătate Publică, vă rog frumos ... (vezi toată discuția)