avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vechime in activitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vechime in activitate

Buna ziua
In sistemul sanitar de stat angajarea personalului se face in functie de criteriile aprobate prin OMS 1470/2011.
In anexa 1 la acest ordin , pentru postul de registrator medical se prevad 6 luni vechime in activitate, iar pentru registrator medical principal 4 ani vechime in specialitate.
As dori sa stiu pentru cele 6 luni vechime in activitate , care vechime este luata in considerare : vechimea in activitatea de registrator medical , vechimea in activitatea medicala, sau vechimea in munca?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Nico_Na , utilizator 13:29, 29 August 2014
In opinia mea este vorba despre vechimea in activitatea de registrator medical.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime in activitate madalyna45 madalyna45 Buna ziua. Vreau sa candidez pentru un post de registrator medical si se cere vechime in activitate 6 luni. As vrea stiu daca vechimea in activitate este ... (vezi toată discuția)
Promovare grad profesional ContSters301096 ContSters301096 buna ziua, Am nevoie de o informatie pentru o prietena angajata ca si registrator medical UPU, va rog frumos sa imi spuneti dupa cati ani lucrati in domeniu ... (vezi toată discuția)
Functie de conducere studii ssd Brokeru22 Brokeru22 Potrivit Legii nr. 284/2010, Anexa nr. III, Cap. I, pct. 1, Alte functii de coducere, pct. 7 -”Sef serviciu” exista conditie necesara de studii ... (vezi toată discuția)