avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... masina sechestrata
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

masina sechestrata

am o masina care am data la un prieten sa plece in strainatate si a fost prins in belgia cu niste lucruri furate si au sechestrat masina si pe om nu. ce pot face pentru a recupera masina?precizez ca masina este achizitionata in leasing.mulumesc mult
Cel mai recent răspuns: ContSters213050 , utilizator 16:35, 15 Decembrie 2011
Detaliati conditiile si termenii in care ati "dat masina la un prieten"
Daca ati imprumutat masina fara incheiere de document care sa prevada obligatii reciproce,
inseamna ca ati consimtit sa va a sumati un risc,care din pacate s-a materializat
De esenta trebuie demonstrat existenta unui mandat tacit, referitor la dreptul de folosinta al autovehicului, care sa se rezume la o activitate licita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lege pentru modificarea ºi completarea ordonanþei de urgenþã a guvernului nr.195/2002 privind circulaþia pe drumurile publice, republicatã, cu modificãrile ºi completãrile ulterioare carmaciu carmaciu Ce inseamna A DETINE un autovehicul, in sensul OUG 195/2002? Adica, daca ma aflu la volanul unui autovehicul ce nu-mi apartine, inseamna ca il detin in acel ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! as dori sa transcriu masina fiicei mele pe numele ... Sia56 Sia56 Buna ziua! As dori sa transcriu masina fiicei mele pe numele meu fara prezenta ei. Masina mi-a dat-o mie, dar fara acte de vanzare sau donatie cand si-a ... (vezi toată discuția)
Prescriptie Tomy2000 Tomy2000 Buna ziua, Am un prieten care se confrunta cu urmatoarea situatie: Prin 2006-2007 a vandut o masina - era bun comun cu sotia, dar sotia era trecuta in acte. ... (vezi toată discuția)