avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Drepturile mamei si copilului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Drepturile mamei si copilului

Sunt o tanara mamica si am un copilas de 2 anisori in intretinere.Mentionez faptul ca nu sunt casatorita dar copilul a fost recunoscut de tatal lui.Din cauza unor neintelegeri in privinta copilului respectiv modul in care tatal urma sa-l viziteze am cazut de acord ca acesta sa-si ceara drepturile in instanta fapt care s-a si intamplat.As dori si eu sa aflu daca am dreptul sa lucrez in strainatate cu contract de munca pentru o perioada determinata in acest caz pot lua si copilul cu mine?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:07, 15 Decembrie 2011
Cu acordul tatalui dat la notar sau cu incuviintare de la instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilirea minorului in strainatate - fara hotarare judecatoreasca de incredintare gabriel-o gabriel-o se poate? parintii n-au fost casatoriti (oficial nici nu au avut acelasi domiciliu desi in fapt au locut impreuna doi ani), tatal a recunoscut copilul si a ... (vezi toată discuția)
2 copii minori alinalamasanu alinalamasanu buna ziua numele meu este Alina Lamasanu eu locuiesc si lucrez in italia.am doi copii unul de 16 luni si unul de o luna ambii recunoscuti legal de catre tatal ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere si drept de vizitare minor STAICU_MIHAELA84 STAICU_MIHAELA84 Buna ziua, Va rog mult sa ma ajute si pe mine un avocat cu un sfat. Am divortat acum mai bine de doi ani. La divort am agreat ca fetita noastra in varsta ... (vezi toată discuția)