avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Capital social.
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Capital social.

Buna,
Detin un SC la care suntem doi asociati si dorim sa dizolvam/lichidam firma. In aceste conditii, ce se intampla cu capitalul social?
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 21:52, 16 Decembrie 2011
llisa a scris:

Buna,
Detin un SC la care suntem doi asociati si dorim sa dizolvam/lichidam firma. In aceste conditii, ce se intampla cu capitalul social?

Daca firma e "curata" ( fara datorii) reveni fiecaruia dupa aportul adus la capitalul social..... E chiar atat de imporatanta suma de 200 lei?... La costurile dizolvarii/lichidarii si apoi radierii v-ati gandit?
Sunt informata referitor la procedura de dizolvare/lichidare si costurile aferente, dar nu stiu concret ce se va intampla cu acea suma de 200 lei. Firma nu are datorii!
Se imparte conform hotararii de dizolvare a societatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lichidare voluntara srl sau cesiune? danpavel57 danpavel57 buna ziua, am un srl infiintat in 2003 in care am 90% din partile sociale, tatal meu 5% si o fosta colega 5% (pe colega nu o mai gasesc fiind plecata din tara ... (vezi toată discuția)
Dizolvare societate caprice caprice se mai pot recupera creantele de la o societate dizolvata? acum am aflat ca o societate care datoreaza o suma de bani societatii mele, a fost dizolvata acum 5 ... (vezi toată discuția)
Radiere srl / ce se intampla cu activele firmei dansara2002 dansara2002 Buna ziua, Am un SRL pe care nu mai am activitate de ceva vreme pe care vreau sa o radiez de la registrul comertului. Ce se intampla in acest caz cu ... (vezi toată discuția)