avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Actionar
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Actionar

Sunt actionar la SC POIANA BRASOV SA din 1996,dar de cand sunt actionar nu am primit cotă-parte din profitul net al societăți pe acțiuni care se repartizează acționarilor pentru fiecare acțiune .Ce as putea face?
Cel mai recent răspuns: BEJAT , utilizator 19:18, 23 Decembrie 2011
Vedeti daca societatea a acordat dividende in aceasta perioada pe BVB
~ Conținut șters la cerere ~
BEJAT a scris:

Sunt actionar la SC OLTCHIM RM VILCEA SA din 1996,dar de cand sunt actionar nu am primit cotă-parte din profitul net al societăți pe acțiuni care se repartizează acționarilor pentru fiecare acțiune .Ce as putea face?


~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare actiuni miki87 miki87 buna ziua! am si eu o intrebare,daca ma poate ajuta cineva!sunt din Timisoara,si caut o firma care recupereaza actiuni vechi din 1996,parintii mei au aceste ... (vezi toată discuția)
Dividende - cui i se cuvin? andra10 andra10 As vrea sa va aflu pararea in urmatoarea problema: O societate pe actiuni inchisa a realizat profit atat in 2006 cat si in 2007. La aprobarea situatiilor ... (vezi toată discuția)
Repartizare profit salariati adrian lupu adrian lupu buna ziua tuturor, este legal ca salariatii disponibilizati printr-o actiune de concediere colectiva sa nu primeasca cota parte din profitul repartizat ... (vezi toată discuția)