Procedura de autorizare a activitatii unei societati comerciale este reglementata de Legea nr. 359/2004 privind simplificarea formalitatilor la inregistrarea in registrul comertului si a autorizarii functionarii persoanelor juridice. In textul acestei legi nu am gasit o exceptie in sensul ca nu s-ar putea desfasura activitati in afara sediului social in conditiile in care acesta este stabilit la un cabinet de avocat, asadar unde legea nu distinge nici interpretul nu trebuie sa o faca. Nu cunosc o alta reglementare care sa restrictioneze desfasurarea activitatii in afara sediului in conditiile pe care le-ati prezentat.
va relatez cazuri REALE inregistrate la ORC nu mi au acceptat modelul 2 avand sediul social la cabinetul avocatului am dorit in afara sediului si mi au impus modelul 1 ca sa vina cei de la fraude sa mi spuna ca ulterior ORC ia autorizat in afara sediului, ce inseamna asta conform legii din partea ORC?
Daca v-au refuzat inregistrarea declaratiei model 2 sau model 3 trebuia sa va indice si un temei legal. Solicitati un punct de vedere in scris la ONRC.