sper sa ma puteti lamuri in problema pe care o am.
am un card de cumparaturi la o banca la care mai am de achitat 790 lei si spun ei o intarziere in achitarea creditului de peste 600 de zile. de fapt in 2009 cand am ramas fara job, vreo trei luni nu mi-am mai putut achita ratele dupa care am inceput sa achit din nou, cate 100 lei/luna. in februarie 2009 mai aveam de palta vreo 2400 lei, am platit din septembrie cate 100 lei/lunar, iar acum inca mai am de plata 790 lei. in luna octombrie si noiembrie anul acesta am ramas din nou fara loc de munca, nu am mai dat cate 100 lei/lunar, din 28 noiembrie am inceput sa lucrez iar astazi cei de la firma mi-au depus primii banuti in contul deschis la aceasta banca deoarece eu cu aceasta banca au contract. am fost sa-mi ridic banii de la o sucursala a lor iar contul imi este blocat iar cei 179 lei din cont au fost redirectionati in contul unde mai aveam sa depun 790 lei.
cei de la banca imi spun ca au tot dreptul sa imi ia toti banii iar eu stiu ca imi pot lua doar 30% din acei bani.
spuneti-mi daca ei sunt cei care audreptate sau eu?
mentionez ca nu m-am gandit nicio clipa sa nu-mi achit creditul, am facut eforturi foarte mari sa platesc luna de luna atunci cand am fost angajata.
si as m-ai dori sa stiu daca imi pot ridica salariul din casieria firmei? daca le pot cere celor de la firma sa nu-mi mai depuna salriul in cont pentru ca cei de la banca sa nu mai paota face un asemenea abuz?
multumesc frumos1
eu vreau ca pe 16 aceasta luna sa platesc toata datoria din pensia sotului meu ca sa pot incheia acest credit pentru ca nu-mi mai dorescsa am de-a face cu ei sa ma tot penalizeze luna de luna si le-am scris in acest sens celor de la juridic din banca solicitandu-le sa-mi spuna in cat timp mi se va debloca contul pentru a beneficia de banii de-acolo sa pot supravietui. mi-au multumit ca am luat legatura cu ei dar nu mi-au raspuns la nicio intrebare fiindu-le teama sa recunoasca in scris abuzul pe care l-au infaptuit.
eu oricum pe 16 ianuarie imi voi platii toata datoria, voi ramane aproape fara niciun ban si daca pana a doua zi nu-mi vor debloca contul voi lua legatura cu directoarea firmei in care lucrez cu riscul ca-mi voi pierde jobul. daca se va intampla asa, voi actiona firma in judecata pentru complicitate in abuzul creat.
va multumesc pentru sfaturi,
somn usor!
voi lua legatura cu directoarea firmei in care lucrez cu riscul ca-mi voi pierde jobul. daca se va intampla asa, voi actiona firma in judecata pentru complicitate in abuzul creat.
va multumesc pentru sfaturi,
somn usor!
:oops:sunt curioasa cum dovediti aceasta complicitate si ce pretentii aveti?:stunned::-/
Va apela la serviciile unui avocat, care ii va redacta plangerea si pe care nu este obligata sa-l angajeze daca considera ca se poate reprezenta si singura.
Daca nu, va angaja unul, care, fiind criza si avand situatia pe care o are, va accepta plata onorariului in rate.
In momentul in care nu mai ai bani de bilete de tramvai/masina ca sa ajungi la serviciu, ti-a fost intrerupt curentul electric pt. neplata, nu ai ce sa-i pui copilului pe masa ca sa manance sau nu poti cumpara medicamentele necesare pt. a-ti trata o anumita afectiune, si toate acestea datorita blocarii contului, pretentiile sunt mai mult decat evidente.
Bunul simt, in zilele noastre, nu mai este o calitate, ci o slabiciune.
Proverbul ''capul plecat, sabia nu-l taie'' functiona acum 100 de ani cand oamenii erau oameni. Acum, ''capul'' ti-l ''taie'' la urgenta.
Mult succes domnisoara/doamna si luptati pt. drepturile dvs.!
Popire pe salariu
Florin rmz
Bună ziua am si eu o intrebare la dv.eu am contestat executarea silită la un credit .si acum ma judec cu ei .si de curînd m-am angajat si imi cere sa imi ... (vezi toată discuția)