Buna ziua,
Deranjez direct cu o intrebare la care am primit raspunsuri diferite:
Am 3 categorii de clienti:
1. clienti ce primesc reducere 3 % la orice factura
2. clienti ce primesc reducere 5 % la orice factura
3. clienti ce primesc 7 % reducere la orice factura
Aceste discounturi au fost acordate functie de anumite criterii - principalul fiind istoricul comenzilor.
Intrebarea mea este cum ar trebui sa apara pe factura discountul (folosesc un program personalizat mai greu de customizat):
- discount fidelizare..............xx lei (acesta reprezentant 3% de exemplu) sau
- discount fidelizare 3%........xx lei ?
Va intreb pt ca programul meu nu poate customiza textul "discount..." functie de fiecare grup in parte ci stie doar sa scrie discount fidelizare si............xx lei- reprezentant 3%, 5% sau 7%
Doresc sa stiu daca este conform legii unde pe scurt si vag scrie ca ar trebui bine definit, desi din calcule ies valorile de 3, 5 sau 7%.
Multumesc anticipat.
Multumesc mult. Fara bataie de cap ar fi corect sa scriu si procentul dar practic este imposibil acum; deci mai astept pareri..poate mai sunt utilizatori in aceeasi situatie
Discount
teodor_russu
Buna ziua, detin un magazin online si sunt autorizat ca Intreprindere individuala. Evidenta contabila o am in partida simpla. Ce acte trebuie sa fac, sau care ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-urilor acestora.