avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sentinta/litigiu de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sentinta/litigiu de munca

problema este urmatoarea: sentinta litigiu de munca.
judecatorul a admis cererea mea cu privire la drepturile salariale cerute, dar nu a specificat ce sume. In cerere eu am cerut anumite sume pe care fostul angajator le-a contestat spunind ca mi-a mai dat bani pe baza unor referate, dar pe care bineinteles nu le-a prezentat .
Spuneti-mi ce sa fa. In sentinta judecatorul a scris ca admite cererea astfel: salarul corespunzator lunii respective, indemnizatia corespunzatoare pt x zile concediu odihna.
Exista vreo solutie pt a se rectifica aceste lucruri sau pot sa cer fostului angajator sumele cerute de mine in instanta.
Cel mai recent răspuns: anonim , utilizator 00:00, 13 Septembrie 2004
Nu ai dreptul decat la cee ce este in sentinta.
Daca esti nemultumit, ai calea recursului.
Nu conteaza faptul ca nu s-a precizat o suma, daca aceasta poate fi determinata pe baza elementelor indicate de catre instanta.
ma scuzi, dar nu prea inteleg!
Adica ce pot eu sa execut?
Care este suma pt salarul corespunzator?
Cati bani?
salarul net pe care l-ai luat pana atunci si indemnizatia pentru zilele de concediu neefectuate.
da, dar salariul meu nu era fix, ci varia de la luna la luna in functie de vanzari.
chiar nu e nimeni care sa stie ce pot sa fac in acesta situatie?
Va rog insistent sa-mi raspundeti caci mai am citeva zile si-mi expira termenul de recurs.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor!!!!!! instanta a hotarat anularea deciziei de concediere emisa de angajator , dar a respins cererea mea cu privire la obligarea instantei de a lua act de demisia mea ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla? anonim anonim Nepotul meu este angajat cu CM ca sofer profesionist al unei firme de transport international si expeditii din Germania cu reprezentanta in Romania. De 4 ani ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale prescrise sau nu ? fbogdan fbogdan Va rog ajutati-ma! Mi-am dat demisia incepand cu 26.02.2008. Decizia de desfacere a contr.de munca e in 28.02.2008. Nu mi-au platit salariul prin card iar la ... (vezi toată discuția)