problema este urmatoarea: sentinta litigiu de munca.
judecatorul a admis cererea mea cu privire la drepturile salariale cerute, dar nu a specificat ce sume. In cerere eu am cerut anumite sume pe care fostul angajator le-a contestat spunind ca mi-a mai dat bani pe baza unor referate, dar pe care bineinteles nu le-a prezentat .
Spuneti-mi ce sa fa. In sentinta judecatorul a scris ca admite cererea astfel: salarul corespunzator lunii respective, indemnizatia corespunzatoare pt x zile concediu odihna.
Exista vreo solutie pt a se rectifica aceste lucruri sau pot sa cer fostului angajator sumele cerute de mine in instanta.
Nu ai dreptul decat la cee ce este in sentinta.
Daca esti nemultumit, ai calea recursului.
Nu conteaza faptul ca nu s-a precizat o suma, daca aceasta poate fi determinata pe baza elementelor indicate de catre instanta.
chiar nu e nimeni care sa stie ce pot sa fac in acesta situatie?
Va rog insistent sa-mi raspundeti caci mai am citeva zile si-mi expira termenul de recurs.
Multumesc!
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Ajutor!!!!!!
instanta a hotarat anularea deciziei de concediere emisa de angajator , dar a respins cererea mea cu privire la obligarea instantei de a lua act de demisia mea ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla?
anonim
Nepotul meu este angajat cu CM ca sofer profesionist al unei firme de transport international si expeditii din Germania cu reprezentanta in Romania. De 4 ani ... (vezi toată discuția)