instanta a hotarat anularea deciziei de concediere emisa de angajator , dar a respins cererea mea cu privire la obligarea instantei de a lua act de demisia mea depusa inaintea deciziei emisa de catre fostul angajator. Ma intereseaza cum pot sa pun eu in executare acesta sentinta? Deja fostul angajator mi-a trimis acasa cartea de munca incheiata conform deciziei lor!
Pe langa acesta am de recuperat de la fostul angajator si o parte din drepturile salariale , dar instanta nu a precizat ce sume exacte sunt de executat. Salariul la fostul angajator varia de la luna la luna acesta fiind firma de distributie. Eu am cerut in proces precizari cu privire la sumele pe care le cer, dar in sentinta judecatoarea nu a scris exact ce sume, ci doar"salariul corespunzator lunii.....si indemnizatia de concediu corespunzatoare...."
Ce pot sa fac in acest caz ? Va rog din suflet sa ma ajutati caci am nevoie si de bani si de cartea de munca incheiata corect!
Pentru un raspuns la obiect si cat mai complet , ar fi bine sa trimiti prin fax copie dupa hotararea instantei si dupa contractul tau de munca ( nr. 0249/436595 ) ; sa scrii pe documene : pt.Doina.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Ce se intampla?
anonim
Nepotul meu este angajat cu CM ca sofer profesionist al unei firme de transport international si expeditii din Germania cu reprezentanta in Romania. De 4 ani ... (vezi toată discuția)