avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare teren proprietate intravilan
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare teren proprietate intravilan

As dori sa vand un teren intravilan proprietate personala cu destinatia spatiu de parcare, aflat in curtea blocului in care locuiesc. Notarul la care am fost mi-a spus ca pretul cu care l-am cumparat acum trei ani nu mai poate fi trecut ca pret de vazare actual. Nu stie sigur daca e nevoie de evaluator, sau exista norme care stabilesc acest pret. Ma puteti ajuta va rog? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cab.Av.Doroiman Camelia , Avocat 17:10, 16 Decembrie 2011
partile sunt singurele care pot stabili pretul de vanzare. la notar si la stat se platesc taxele in functie de tabelul notarilor priv evaluarea terenurilor (valoarea estimativa pt anul curent ).
nu consider ca este nevoie de un evaluator -daca doriti neaparat sa vindeti la pretul de piata actual sunteti libera sa efectuati o evaluare extrajudiciara

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre coeficientul de uzura Lylyca Lylyca Domnilor experti, vă rog să mă ajutaiţi in a găsi răspuns la următoarea intrebare : Cum se consideră durata vormata de fuctionare a unui obiect ... (vezi toată discuția)
Terenuri supraevaluate in grila notariala din 2024 firma sc amt ... gigliola gigliola TERENURI SUPRAEVALUATE IN GRILA NOTARIALA DIN 2024 FIRMA SC AMT SRL A EVALUAT TERENUL EXTRAVILAN NEPRODUCTIV LA 8400 LEI / HA. ACEST EVALUATORI ISI BAT ... (vezi toată discuția)
Dreptul de preemtiune ancutzu ancutzu Am nevoie de lamuriri in urmatoarea problema: am un teren de vanzare, teren intravilan, nu am inca cumparator, in cazul in care se va ivi cumparatorul eu ca ... (vezi toată discuția)