avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1140 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revisal

buna ziua,
tocmai am preluat de la o colega revisalul si imi apar ca nr de cim inregistrat in revisal, ori nr dat de societate ori nr dat de itm (ma refer la contractele care erau inregistrate la itm pana pe 31.12.2010). care e corect de trecut?
am inteles ca asa s-a preluat din vechile versiuni!
nr care au fost primite de la itm au fost inregistrate in revisal dar nu apar in acesta nou! ce pot face acum?
Cel mai recent răspuns: elyababau , utilizator 12:27, 16 Decembrie 2011
Nu vad care ar fi problema.
Pentru a crea o ordine logica a contractelor inregistrate in Revisal eu am trecut la nr. contractului nr. dat de societate iar la detalii nr. de inregistrare de la ITM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre revisal Ioana Ulmanu Ioana Ulmanu Va rog frumos, lamuriti-ma si pe mine, absolut toti angajatorii trebuie sa depuna la ITM noua versiune Revisal sau cei care au depus vechea versiune si nu mai ... (vezi toată discuția)
Revisal - preluare date din versiuna veche sau introducerea manuala? Elssa Elssa Buna ziua, As vrea ca in versiunea noua Revisal sa introduc eu toti salariatii unul cate unul nu sa preiau din vechea baza deoarece altcineva s-a ocupat ... (vezi toată discuția)
Ocupatie inexistenta in cor snowgirl19 snowgirl19 Buna ziua, in urma cu 2 zile am inregistrat un contract de munca. Functia cu care a fost incadrat angajatul este director logistica ( 122678). functia si codul ... (vezi toată discuția)