Am sa va rog de la inceput sa nu ma ridiculizati pt intrebarea care am sa o pun, chiar daca pentru domniile voaste pare ridicola si stupida.Vine din partea cuiva care nu a fost intr-un tribunal in viata ei.Cu ceva timp in urma am adus in discutie situatia/problema mea. Acum citiva ani, unui membru al familiei i-au fost aduse acuzatii foarte grave.A urmat un proces dupa 3 ani de la data acuzatiilor, a fost gasit vinovat,si a inceput ispasirea sentintei.Dupa 2 ani ,a avut loc recursul care a fost refuzat ,motivele fiind desfiintate in fata Curtii.
Acum, el continua ispasirea sentintei.Intentia mea este sa dau in judecata persoana care a facut aceste acuzatii, care sunt false. Visez cai verzi pe pereti?Multumesc anticipat.
Pai cam da, tocmai ca nu s-a dovedit ( nu ati puteti dovedi) ca acuzatiile sunt false. Persoana acuzata pe nedrept se putea adresa tot politiei sau parchetului cu o plangere pt denunt calomnios.. dar cat toate probele au fost impotriva lui si a si fost condamnat..
Dvs, daca aveti interes puteti actiona in judecata, accesul e liber, dar vine ala cu hotararea si zice.. ca s-a facut dreptate
Oare asa stau lucrurile in Romania? ca persoane care sunt acuzate pe nedrept cu probe mincinoase si martori mincinosi sa ajunga dupa gratii?? sunt sansele astea?? Inseamna ca procedurile sunt eronate, inseamna ca Justitia e plina de incompetenti ... ciudat..risti multe in cazul asta..daca cineva nu te inghite si se pricepe foarte bine in a "construi" acuzatii si probe mincinoase, sui mai aduce si martori mincinosi, iar ..culmea..cei din Justitie ii si crede..nici nu face expertiza la probe, inseamna ca s-a dus ppe apa Sambetei tara asta, moralitate, etc...tot.
Recuperare cheltuieli
nelush
Bună ziua , sunt într-un proces de divorţ din Decembrie 2005, acum sunt în staduiul de a introduce o cerere de recurs. Dosarul de partaj introdus de soţie ... (vezi toată discuția)
Art 180 cp
piticut86
buna ziua.am fost lovita,am scos certificat medico-legal care atesta ca am nevoie de ingrijiri medicale de 2-3 zile,specific ca nu am martori ca agresorul este ... (vezi toată discuția)