Am sa va rog de la inceput sa nu ma ridiculizati pt intrebarea care am sa o pun, chiar daca pentru domniile voaste pare ridicola si stupida.Vine din partea cuiva care nu a fost intr-un tribunal in viata ei.Cu ceva timp in urma am adus in discutie situatia/problema mea. Acum citiva ani, unui membru al familiei i-au fost aduse acuzatii foarte grave.A urmat un proces dupa 3 ani de la data acuzatiilor, a fost gasit vinovat,si a inceput ispasirea sentintei.Dupa 2 ani ,a avut loc recursul care a fost refuzat ,motivele fiind desfiintate in fata Curtii.
Acum, el continua ispasirea sentintei.Intentia mea este sa dau in judecata persoana care a facut aceste acuzatii, care sunt false. Visez cai verzi pe pereti?Multumesc anticipat.
Nu in toate cazurile avem de-a face cu oameni acuzati pe nedrept si nu in toate cazurile putem face expertiza probelor incriminatorii.
Dar este adevarat ca in Romania, cum de altfel se intampla si in alte tari doar ca nu atat de des ca la noi, multi oameni ajung in judecata pe baza unor probe preconstruite si mai grav e ca in unele cazuri chiar procuratura/politia sustine aceste probe. Ca si inculpat intr-o astfel de situatie daca nu ai un avocat care isi da interesul, ori daca nu poti sa rastorni acuzatiile cu mijloace de proba legale....esti cam "bun de plata".
Am ajuns uneori sa cred ca nimanui nu-i pasa de nimeni.
puteti avea sanse doar in cazul in care veniti cu probe noi,probe ce nu au fost puse in discutie in timpul procesului intentat membrului familiei dv.Succes.
Recuperare cheltuieli
nelush
Bună ziua , sunt într-un proces de divorţ din Decembrie 2005, acum sunt în staduiul de a introduce o cerere de recurs. Dosarul de partaj introdus de soţie ... (vezi toată discuția)
Art 180 cp
piticut86
buna ziua.am fost lovita,am scos certificat medico-legal care atesta ca am nevoie de ingrijiri medicale de 2-3 zile,specific ca nu am martori ca agresorul este ... (vezi toată discuția)