avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... fonduri europene cresterea strutilor si cultivarea ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

fonduri europene cresterea strutilor si cultivarea trufelor

mar interesa cum asi putea sa fac rost de bani pt a infinta o mica afacere la tara pt crestera strutilot si cultivarea trufelor
Cel mai recent răspuns: gupy31 , utilizator 18:41, 16 Decembrie 2011
aveti teren?cunoasteti conditiile de infiintare ferma struti?
aveti terenul propice pentru cultivarea trufelor?

intrebarea dvs. "cum asi putea sa fac rost de bani pt a infinta" este una generica, deoarece
doar in momentul in care aveti cunostinte despre aceste domenii puteti solicita o consultanta .
in mod generic va pot indica sa studiati masurile din PNDR pentru a vedea unde va incadrati.
explicit: in momentul in care aveti o idee, faceti un plan si apoi va orientati spre sursa de finantare

buna
da am teren pt struti si dupa sarbetori masi duce sa fac o analiza pdeologic pt trufe

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare shoarec shoarec vreau sa imi fac o fabrica de produse din lemn, in mediul rural. terenul il am, imi mai trebuie constructia si utilajele, deci undeva la 50.000 euro. ce si cum ... (vezi toată discuția)
Finantare europeana ferma prepelite viorel_es viorel_es As dori sa stiu daca pot lua finantare europeana pentru infiintarea unei ferme de prepelite si cumpararea unor utilaje ,cum ar fi ;tractor,semanatoare,am in ... (vezi toată discuția)
Accesare fonduri europene nerambursabile asistentu asistentu Doresc sa incep o afacere in domeniul apiculturii impreuna cu alta persoana. Am dorii sa stim ce acte sunt necesare pentru a putea accesa fonduri europene ... (vezi toată discuția)