avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... FACTURA FURNIZOR
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

FACTURA FURNIZOR

Buna ziua,
Va rog frumos daca puteti sa ma ajutati in aceasta problema;Detin un SRL si am probleme cu un furnizor care nu vrea sa-mi faca factura de retur pe marfa deteriorata neavand cu el decat o intelegere verbala in aceasta privinta.Acum 5 luni am primit marfa in valoare de 7500 de roni din care am achitat 4000 esalonat,pt restul de 3500 de roni vra sa ma actioneze in judecata.In decurs de 1 an de colaborare cu el am platit peste 150000 de roni neavand nici o problema de acest gen.Vreau sa stiu ce am de facut in cazul unui proces fiindca nu vreau sa am probleme cu toate ca nu exista nici un fel de bun mobil sau imobil pe firma iar firma nu are profit.Ce pot face sau ce consecinte exista in acest caz? VA MULTUMESC SI SARBATORI FERICITE
Cel mai recent răspuns: raulTM , utilizator 17:44, 19 Decembrie 2011
~ Conținut șters la cerere ~
Va mulumesc pt raspuns,dar nu am formulat eu bine intrebarea.Am primit factura pe marfa,problema e ca nu vreau sa platesc diferenta de 3500 de roni pt ca am marfa deteriorata si nu vor sa-mi faca factura de retur ca sa reglam soldul
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces civil raulTM raulTM Buna ziua, Va rog frumos daca poate cineva sa ma indrume in legatura cu o factura la furnizor de 7500 ron din care s-a achitat 3500 de ron ,restul de 4000 ... (vezi toată discuția)
Reactivare tva dupa suspendare dissy dissy Buna seara Am avut o firma suspendata pana la data de 31.03.2011 iar in aprilie am depus 010 cu reluare tva . La administratie mi s-a spus ca reluarea ... (vezi toată discuția)
Ajutoor - cec refuzat la plata iulian2008 iulian2008 Buna seara, Am si eu nevoie de ajutor. Am trei cecuri refuzate la plata. Am sunat firma care mi le-a dat si mi-au spus ca a avut o problema cu banii ...bla ... (vezi toată discuția)