avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa poluare 2012
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa poluare 2012

Buna.Am platit taxa de poluare in2008 .Ca tot omu am actionat in instanta unde am si castigat in prima faza.Acuma la recurs unde judeca Curtea de Apel,poate sa influienteze aceasta noua taxa?Mentionez ca eu am actionat in instanta Administratia Finantelor,iar recul la formulat DGFP.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:13, 17 Decembrie 2011
Noua taxa de poluare nu poate sa influenteze hotarare instantei ... legea are efecte numai pentru viitor, exceptand anumite situatii ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de investire cu formula executorie respinsa bge bge Am o hotarare judecatoreasca, o decizie a Curtii de Apel, irevocabila, pentru taxa de poluare, pentru care am depus cerere de invastire cu formula executorie. ... (vezi toată discuția)
Taxa inmatriculare axncrime axncrime cum pot sa-mi recuperez taxa de prima inmatriculare dupa ce o sa o platesc ?in bistrita nasaud se accepta? (vezi toată discuția)
Cum pot intra in posesia unei decizii definitive (privind taxa de poloare) razvanionutwwr razvanionutwwr Am chemat in judecata Administratia Finantelor Publice Sector 1, cu privire la recuperarea taxei de poluare pe un autovehicul. Procesul in prima faza s-a ... (vezi toată discuția)