avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... comunicat BNR?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

comunicat BNR?

as avea rugamintea sa mii se spunda daca in saptaminle trecute, BNR ar fi dat un comunicat, mai amplu, dar a spus ceva de refinantari sau facilitati la credite? adica noi cei cu creite , pe care le achitam greu , avem posibilitatea sa cerem bancilor sa ne faca facilitati si astea in nr de 3 fata de 1 cit era pina acum?

Alte discuții în legătură

Refinantare-se merita???? oanamaftei oanamaftei Buna ziua! Acum 2 ani am facut un credit de nevoi personale cu ipoteca pe 30 ani, 30 mii euro.Din cauza unui card cu descoperire la aceeasi banca, la care ... (vezi toată discuția)
Credite comerciantu comerciantu am avut doua credite iar in loc de girant am avut doua asigurari,in 2011 un accident de munca cu incapacitate temporara urmat de invaliditategr2 pierderea ... (vezi toată discuția)
In caz de divort, eu cu ce ma aleg? ContSters111085 ContSters111085 Sotul meu a cumparat inainte de casatorie un apartament cu 3 camere printrun credit \"achizitie imobil\", valoarea apartamentului 24.000 euro, din care 5.500 ... (vezi toată discuția)