Sotia a intentat divort ,prima infatisare avem in luna ianuarie 2012 ,eu sunt de acord cu divortul dar nu sunt de acord cu motivele divortului.Eu o acuz de infidelitate ( am dovezi) .Avem 2 baieti gemeni in varsta de 22 de ani sun studenti ..De 7 ani craciunul,revelionul,pastele si toate vacantele copiilor le fac cu ei ,sotia ne lasa singuri ea chipurile pleaca la parinti dar in realitate se duce la amantul ei.Fiind invatatoare are 72 de zile lucratoare concediu ,deci practic mai tot timpul este plecata cand copiii vin acasa in vacanta,
Apartamentul l-am obtinut inainte de casatorie dar am trecut-o si pe ia. Dupa aceea l-am cumparat eu,(am dovezi) salariul meu este de 3-4 ori mai mare decat al ei,si toate lucrurile din apartament l-am cumparat eu (am dovezi)
Am cateva intrebari sa va pun.
- ce baza legala am ca sa castig apartamentul si bunurile din casa ,sau cum trbuie sa procedez ca sa castig procesul:wassat::sorry::P
Daca nu va angajati avocat este foarte probabil ca instanta sa nu va bage in seama.
Daca sunteti de acord cu divortul nu se va mai analiza infidelitatea...adica nu va conta...
In ceea ce priveste partajul fara a se vedea actele de avocat nu cred ca puteti afla ce s-ar putea intampla la proces...
De principiu, se pare ca aveti dreptate, dar procesele se judeca in concret.
Va trebui sa precizati ca nu sunteti vinovat de divort si ca exista doar culpa exclusiva a acesteia, iar daca nu va fi gasita vinovata de instanta nu doriti sa divortati intrucat aveti incredere in justitie si in modul in care judeca si daca este nevinovata de infidelitate nu doriti divortul.
Si din moment ce dvs. sunteti nevinovat si nu aveti nicio culpa in desfacerea casatoriei nu puteti fi de acord cu divortul.
In aceasta situatie instanta se va afla in dificultate si va fi obligata sa judece cauza.
Daca veti da gres si nu ii veti dovedi infidelitatea veti putea divorta ulterior prin divort prin acordul partilor.
Ma refer la situatia in care nu veti dovedi infidelitatea si nici ea nu va dovedi motivele sale de divort.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Partaj
dj_ane2001
buna ziua!exista vreo lege care in urma partajului stabileste ca sotul care inseala nu primeste nimic??daca da, care sunt dovezile acceptate ca proba care ... (vezi toată discuția)
Sunt in divort cu sotia
guzi
Am 22 de ani de casatorie,sotia a inaintat divort ,am avut prima infatisare dar eu nu am fost de acord cu divortul si am acuzat de infidelitate am dovezi vin ... (vezi toată discuția)