avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... nerespectarea unei sentinte definitive si investite cu ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

nerespectarea unei sentinte definitive si investite cu formula executorie

am o sentinta definitiva investita cu formula executorie, urmare a unui proces de granituire si iesire din indiviziune si pentru intabulare la cadastru am nevoie de plan parcelar iar primaria refuza sa il semneze deoarece pretinde ca are un drum care intretaie parcela de teren. exista un drum la capatul parcelei, drum pe care primaria la pierdut nu se stie cum, iar noi am fost nevoiti sa ne lasam drum privat. primaria doreste sa donam drumul primariei
Cel mai recent răspuns: valicluj , utilizator 00:16, 17 Octombrie 2012
Ceva nu se leaga aici !Cum s/a obtinut hotararea de granituire si iesire din indiviziune fara sa fie clarificate si aspectele pe care le prezentati ? Ori hotararea a fost data fara sa existe toate elementele problemei,ori cei de la cadastru nu stiu care este diferenta dintre domeniu public si domeniu privat.
in timpul procesului s-au dus adeverinte de la primarie care sustineau ca drumul e la sudul parcelelor exact ca in hartile CF si conform cu titlu, chiar si raspunsul oficial la sesisarea instantei sustine acest lucru, dar acum trei ani s-a vandut o parcela mai mare la capatul terenurilor, pentru un cartier si acestia au tras facilitatile pe drum dupa care au inchis drumul, noi nefiind prop tabulari nu puteam zice nimic. drumul care il pretinde primaria si sustine ca face parte din suprafata din TP a fost lasat din necesitate de oameni pe langa o conducta de gaz ca sa poata intra in curte prin spate cu caruta si sa se poata ara si folosi terenurile. in situatia mea sunt 3 persoane si mai e una intabulata pe drum cum ar trebui cu drum la capat care normal ca nu mai e. de mentionat ca sa transformat in drum printr-o HCL .... cum ca drumul de19 se numeste ....x fara sa se cadastreze
problema s-a rezolvat intre timp... sunt proprietar cu CF pe o bucata de drum pe care primaria vrea sa faca o centura de ocolire si o pista de biciclete, proiecte care au inceput dar se vor opri la noi.. asta este tara mea si legile noastre vrei teren stimata primarie ....cumpara!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plan parcelar definitiv crin_cry crin_cry Cumparand mai multe terenuri in extravilan pentru a forma o masa compacta pentru o plantatie de afine, am luat legatura cu un topograf pentru a se ocupa de ... (vezi toată discuția)
Proprietate întabulată peste care ulterior au suprapus o parcelă vecină, parțial în cadastru fără notare în cf Ardelean Gheorghe Ardelean Gheorghe Bună ziua, Prezint mai jos o situație din OCPI și Justiție probabil extrem de rar întâlnită, așadar interesantă. ... (vezi toată discuția)