avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... casa cu etaj si pod construita prea aproape de gardul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

casa cu etaj si pod construita prea aproape de gardul meu (de hotar )

un vecin a construit casa cu etaj p+1 si pod inalt aproape de gardul meu cca 40-50 cm fata de gard .Care ar fi trebuit sa fie distantza minima la care ar fi trebuit sa construiasca aceasta cladire ?..distantza de la perete pana la hotar (gard) Mentionez ca si o parte din acoperis este spre proprietatea mea ,la etaj are balcon orientat cu fatza spre curtea lui ,dar are vedere oblic si spre curtea mea multumesc
de regula hotarul dintre proprietati se socoteste din dreptul strasinei casei ( aprox. 50 cm de la perete) daca aceasta se afla pe limita de proprietate...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie pe linia de hotar de catre vecin - autorizatie obtinuta dupa 2 ani marianica marianica Va rog mult sa ma sfatuiti intr-o mare problema. Acum doi ani vecinul nostru a demolat mare parte a peretelui unei bucatarii de vara construite in urma cu ... (vezi toată discuția)
Distanta legala intre case vecine mmem mmem Buna ziua, Vreau sa construiesc o casa pe o parte cat mai mare din terenul pe care il detin. Vecinul din stanga are casa in granita cu terenul meu unde va ... (vezi toată discuția)
Distanta legala dintre constructia vecinului-sala gimnastica si piscina- si gard ContSters402493 ContSters402493 Buna seara. Vecinul meu a construit la o distanta de 24 de cm fata de gard o chestie lunga de aprox. 10 m si inalta de aprox. 3.5 m si la o distanta de 5 cm ... (vezi toată discuția)