avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara

Buna seara am si eu o nelamurire in legatura cu ; sefu meu ma chemat azi sa imi dea bonurile de masa, manusi ,......etc dupa care , ma pus sa fac o cerere de incetare a munci vreau sa zic ca am avut din perioada aprilie pana acm contract pe 3 luni si si dupa ce am facut cerrerea de demie am semnat un alt cointract pe alb cum se zice doar semnaturi......pentru anu viitor ....e normal sa se faca asa .cineva mi_a spus sa ma duc la fortele de munca sau la protectia munci in oras si sa ma informez dar pana ajung acolo pe luni va rog sa imi spuneti cateva informatii
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:45, 17 Decembrie 2011
Nu este legal, cum sa semnati contract in alb?:O Nu erau completate toate spatiile de catre angajator? Cu nume, prenume, perioada de incadrare, functia detinuta in societate, numarul de zile de concediu si toate celelalte clauze care sunt prevazute la incheierea unui contract de munca ?:-/
Semnand contractul in alb veti suporta consecintele semnarii acestuia ... in acest sens, angajatorul va putea completa spatiile libere cu ce doreste el sa prevada in c.i.m. ... fapt ce va poate afecta in viitor ca stagiu de cotizare la somaj sau de ce nu la pensie.

Unde v-a trmis angajatorul nu va poate ajuta cu nimic in aceasta privinta ... ce informatii doriti sa aflati de la acele institutii sau de ce v-a trimis angajatorul acolo?
nu ma trimis angajatoru ci un prieten sa zic asa la ITM problema e daca e corect sa ma puna sa imi fac cerere de demisie si dupa acea ma pus sa semnez un contract cu mai multe pagini in alb adica doar semnatura pe fiecare pagina pentru data de 1 ianuarie 2012
ITM-ul nu are cum sa va ajute in acest caz .. nu are parghii de sanctionare a angajatorului , in cazul in care dvs ati semnat un c.i.m. in alb si v-ati dat demisia ... demisia poate fi anulata de catre instanta de judecata daca veti dovedi ca a fost provocata de catre angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Patronul m-a pus să semnez două foi în alb cu explicația că sunt pentru concediu, dar mi-a făcut lichidarea. avea voie să mă dea afară neanunțată? creti cristina creti cristina Am fost angajata intr-un magazin de haine (second). Pe contract aveam program de 6 ore, ( 09:30-15:30) salariu brut 1425, Dar, eu in loc de 6 ore, stateam 9 ... (vezi toată discuția)
Nu am semnat contractul de munca ContSters315461 ContSters315461 Buna ziua oameni buni. De o saptamana m-am angajat la o companie. Am dus toate actele necesare angajarii, dar nu am semnat nimic, adica nu am semnat niciun ... (vezi toată discuția)
Demisie alex_z alex_z Buna!am avut un conflict cu un coleg de servici in timpul orelor de munca..totul a decurs de la o gluma ..apoi cu o lovitura si apoi cu amenintari..in urma ... (vezi toată discuția)