avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort + datorie nerecunoscuta
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort + datorie nerecunoscuta

daca cineva ma ctioneaza in instanta si spune ca mia dat o suma de 30 de mi de euro,spunand ca are martori ,dar eu facand dovada de unde am bani(vanzare teren) este posibil sa castige?
Cel mai recent răspuns: m_ella2005 , utilizator 07:57, 19 Decembrie 2011
La suma asta nu e suficient sa aiba martori, ci e nevoie ca dvs sa recunoasteti datoria.
Sumele mai mari de 250 lei se dovedesc cu inscrisuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate dovedi contributia fiecaruia dintre parti intr-un partaj ? miliuta miliuta Buna ziua ,rog pe cineva sa-mi raspunda:cum poate influienta un martor intr-un partaj ? de ex daca una dintre parti spune ca adus o anumita suma de bani in ... (vezi toată discuția)
Imprumut intre persoane fizice, fara inscrisuri FlorentinaPopescu FlorentinaPopescu Dupa decesul tatalui meu, mi s-a adus la cunostinta de un fost prieten al tatalui, cum ca tata ar avea sa-i restituie un imprumut de 9.000 lei. In aceste ... (vezi toată discuția)
Dosar civil denys_1 denys_1 va rog ajutati-ma cu un sfat,Am avut un teren in suprafata de 10000mp fostul primar din comuna mea ma rugat sa-i dau procura k o sa mi-l vanda el pe un pret de ... (vezi toată discuția)