avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dosar civil
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Dosar civil

va rog ajutati-ma cu un sfat,Am avut un teren in suprafata de 10000mp fostul primar din comuna mea ma rugat sa-i dau procura k o sa mi-l vanda el pe un pret de 120000 d euro,i-am dat procura la notar sa ma reprezinte la cadastru,primarie,sa vanda cui crede de cuvinta in numele meu si la pretul cel mai avantajos mie,acest om a vandut terenu fara a imi da nici un ban spunandu-mi k nu la vandut, eu auzind ca la vandut pe suma de 120000 de euro,l-am dat in judecata sa imi restitue bani avocatul sau sa prezentat la proces si a depus la dosar un contract de vanzare cumparare in care suma pe teren a fost de 30000 de euro dar spunand in intampinare ca el mia dat banii acestia 30000 de euro,akum am termen in aprilie trebuind sa platesc taxa de timbru pentru suma de 30000 de euro,Va rog sa imi spuneti daca am sanse de castig sau nu sa nu cheltuiesc alti bani aiurea,Va multumesc
Cel mai recent răspuns: denys_1 , utilizator 09:08, 7 Februarie 2013
Daca situatia este cum ati prezentat-o aveti sanse de castig.
D-voastra trebuie sa faceti dovada mandataului si efectuarea vanzarii terenului, iar in aceasta situatie el trebuie sa faca dovada faptului ca v-a dat banii.
Puteti formula chiar si plangere penala impotriva primarului pentru abuz de incredere.
va multumesc akum ma gandesc sa nu puna martori falsii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog un raspuns suli115 suli115 buna dimineata va rog un sfat,Am dat o procura la un teren precum sa ma reprezinte la primarie,cadastru,notariat sa vanda cui crede de cuvinta la pretul cel ... (vezi toată discuția)
Vanzarea unui teren dybloy dybloy Buna ziua, am vandut un teren situat intr-o plantatie de meri cu cadastru,intabulare si toate actele in regula. Am aratat terenul clientului acolo unde cei ... (vezi toată discuția)
Am pierdut casa alinu31 alinu31 tatal meu a vindut varului meu casa in valoare estimata de un evaluator autorizat la 215 000 de euro,a vindut-o cu numai 10 000 de euro,eu eram plecat din tara ... (vezi toată discuția)