avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Revenire: nelamuriri!
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Revenire: nelamuriri!

Va rog sa-mi spuneti baza legala, in care beneficiarul sa numeasca, prin decizie un diriginte de santier. (sunt director de scoala si trebuie sa numesc printr-o decizie un diriginte de santier, si am nevoie de legislatia aferenta). Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Hercule36 , utilizator 21:50, 13 Octombrie 2008
Pentru a va putea lamuri privitor la ceea ce aveti de facut, va sfatuiesc sa cititi macar urmatoarele acte normative :Legea 10/1995 privind calitatea in constructii si Legea 50/1991 privind autorizarea lucrarilor de constructi isi OMTCT 1430/2005 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii 50/1991.
Cam "stufoase" aceste legi..dar multumesc, oricum! O sa le studiez!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamuriri! Hercule36 Hercule36 Va rog, daca puteti sa ma ajutati in cateva probleme: - cine poate fi diriginte de santier? (e o persoana autorizata sau pur si simplu se numeste printr-o ... (vezi toată discuția)
Asigurarea calitatii executiei constructiilor danevas danevas m-ar interesa legat de acest subiect sa stiu exact care este mai exact continutul acestei activitati, legislatia aferenta, documentele care se intocmesc la ... (vezi toată discuția)
Expert evaluator obligatoriu? swef swef Buna ziua .Ma numesc popescu m si am ridicat o casa in regie proprie. La receptie am constatat ca toate procesele verbale incheiate pe parcursul lucrarii de ... (vezi toată discuția)