avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... vecin actionat in judecata pentru zgomot
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

vecin actionat in judecata pentru zgomot

Exista posibilitatea sa actionez in judecata un vecin care organizeaza dupa ora 22.30 pana spre dimineata in apartament sesiuni de jocuri pe computer cu prieteni foarte galagiosi? Casa este goala, cu peretii despartitori daramati iar zgomotul devine in felul acesta infernal, facand imposibila o viata normala. Politia nu intervine pe motiv ca nu se asculta muzica, neluand in seama zbieretele, injuraturile si chiuiturile respectivilor.
Cel mai recent răspuns: proprietaru , utilizator 17:15, 17 Decembrie 2011
~ Conținut șters la cerere ~
Cunosc legea aceea foarte bine. Din pacate, nu ajuta la nimic, cata vreme politia mi-a spus ca nu pot face nimic fiindca nu e muzica. Repet intrebarea: ii pot da in judecata?
Multumesc
da...daca aveti cum dovedi ca zgomotul depaseste nivelul admis

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. care este legislația în vigoare privind tulburarea ... BBoti91 BBoti91 Bună Ziua. Care este legislația în vigoare privind tulburarea liniștii, și care sunt orele se liniște? Locuiesc în casă iar vecina mă amenință cu ... (vezi toată discuția)
Deranjarea linistii publice katya77 katya77 Buna ziua, Va rog frumos daca se poate, sa-mi rapundeti si mie la urmatoarea problema: langa blocul nostru, la o distanta f mica de bloc, max 6m, este o ... (vezi toată discuția)
Litigiu cu vecinii care dețin un bar cu a cărui înființare nu am fost de acord, și care le produce disconfort continuu. cum se poate rezolva această problemă? Mogdy Mogdy Părinții mei au casa perete comun cu alt corp de casă care a fost cumpărată de un cetățean și transformată în bar.La scurt timp, a făcut modificări ... (vezi toată discuția)