avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariul minim brut pe economie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariul minim brut pe economie

d la 1.10.2008 s-au modificat salariile minime brute pe economie
si trebui esa fac decizie colectiva d marire a acestora....dar cu imi dau seama caror angajati trebuie sa le maresc......dupa c criterii???????????????// help me
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Ilea , Consultant resurse umane 09:24, 14 Octombrie 2008
Da, de la 01.10.2008 s-a marist salariul minim brut pe economie.
Pentru salariatii care sunt incadrati sunt minimum pe economie se face decizie de majorare a salariului. Daca se doreste majorarea salariului si pentru ceilalti salariati se face act aditional.
Desi este ceva mai mult de munca este mai bine si mai usor de facut act aditional pentru fiecare persoana in parte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mărirea de salariu se face pe baza semnării actului adițional,salariul ... Magie1 Magie1 Mărirea de salariu se face pe baza semnării actului adițional,salariul nu se poate mari daca nu e semnat actul adițional. E legal cum a procedat ... (vezi toată discuția)
Crestere salariala fara act aditional Georgiana- Georgiana- Buna ziua, Aparent, luna aceasta, pe fluturasul de salariu(cat si in cont=D>) am observat o crestere a salariului cu 15%. Am discutat cu seful si mi-a spus ... (vezi toată discuția)
Og 82/2017 cerveza123 cerveza123 Toți angajatorii, indiferent de numărul salariaților pe care-i au, sunt obligați să demareze negocieri colective în vederea majorării salariilor brute, ... (vezi toată discuția)